Vinkort 2016

Mousserende

MiSolFa Cava Brut (økologisk) Kr . 275,00

Vinen præsenterer sig åben og indbydende med to-ner af citronskal, sødmefuld frugt oggærtoner. I smagen optræder grapefrugt, ristede toner, samt mandelkerne toner. Denelegante syre holder det hele i elegant skak og ska-ber en kompleks mousserende vin i en overrasken-de kølig stil.

RoséLa Regina Vera Montepulciano Rosato DOC – Husets vin Glas / flaske: 55kr. / 225 kr.

Fin kirsebær rød farve. Smagen er delikat og frug-tig. En meget lækker og fyldig eftersmag fuldender harmonien. Duften er elegant og frugtig. Yderst vel-egnet til det ikke alt for tunge måltid, naturligvis fisk og skaldyr, men også retter med lyst kød som ikke er for kraftigt krydret, vil klæde denne ligefremme, dejlige vin.

Hvidvin

Birchmore Estate Chardonnay – Husets vin Glas / flaske: 55 kr. / 225 kr.

Fra marker der er særligt mineralholdige, kommer denne særdeles behagelige og let drikkelige hvid-vin. Den byder ind med frugtfyldige nuancer af hon-ningmelon, pærer, hvide blomster og let sød vanil-je. Vinen har en dejlig frisk syre som bidrager til en lang og velafbalanceret eftersmag.

Picollo Ernesto Piemonte Bianco DOC kr. 290

Dette er en vin, der afspejler dets Terroir. Kendt for sin knastørre karakter, sprødhed ogfriske syre, der kommer fra, de mineralrige jorde i området. Dufter af blomster og tilbyderdelikate aromaer, der minder om friske sommer blomster, citroner, grønne æbler og honning.Super velafbalanceret vin, udpræget frugtdrevet, og med underliggende strejf af mandler ieftersmagen.

Weingut Georg Breuer Rüdesheim Estate Riesling Trockenkr. 375

”Krydret, let græsset, mineralsk duft, røget tone med æble, fersken og citron. Tør, krydret, mineralsk smag, markeret syre, tør, fyldig med mineralsk ef-tersmag”. Riesling i verdensklasse fra Rheingaus bedste producent af tørre vine. Fylden og intensite-ten til trods er vinen meget elegant og præget af en utrolig kombination af harmoni og elegance.

Rødvin

Birchmore Estate Shiraz/Cabernet – Husets vinGlas / flaske: 45 kr. / 200 kr.

Vin fra det sydøstlige Australien, lavet af Shiraz- og Cabernet-druen. Vinen giver et saftigt og krydret ind-tryk. Vinen er rig på aroma og smagsindtryk, såsom blomme, solbær, ribs, mokka, lakrids og krydderier, der med toner af vanilje, og et let røget anstrøg i Finishen. Giver et særdeles godt indtryk i den lange eftersmag.

Il Coltrone Primitivo IGP Kr. 235 kr.

Fra Puglia i Syditalien har denne vin, lavet på dru-en Primitivo sin oprindelse. Primitivo der i USA er kendt som Zinfandel, giver her et dejlige aromatiske nuancer af kirsebærblomster, krydderier, samt små røde bær og frugter. Den har en indbydende rubin-rød farve, og den intense og komplekse smag byder på strejf af kirsebær, blommer og lidt vanilje, samt et lille præg af sødme i eftersmagen.

Tenuta Cantagallo Chian Montalbano DOCG kr. 320

100 % Sangiovese med tør og elegant kirsebær-frugt og frisk tobak, med en fyldig mineralsk profil, en rank syre og særdeles faste, men fine tanniner, der lover vinen et langt liv. Den har gode finesser og terroir, som giver vinen elegance og modenhed.. Forrygende flot med masser af lakrids, saft og kraft.

Vaona Valpolicella Classico Supriore DOC kr. 375

En varm og generøst duftende Valpolicella med aroma af tørret frugt, kirsebær, bær, jord og peber-toner. Rubin rød, aIalanceret syre, tannin og sød-me. Vinen stræber ikke efter sødme eller vulgær fylde, men derimod en vin med tiltalende duft af røde bær og krydrede aromaer, mens den i mun-den optræder med blid fylde, kirsebærfrugt, frisk syre og fløjlsbløde tanniner.

Domaine Turner Pageot Carmina Major (økologisk) kr. 475,-

Mørk og dyb lilla med masser af glans. Næsen er fyldt med peber, mokka, læder, cigar, som også træder i kraft i munden efterfulgt af fyldig smag af blommer, hindbær og peber og godt integreret krydret egetræ. Fine tanniner og fremragende friskhed. Fransk vin fra Languedoc i absolut verdens-klasse.

Bruna Grimaldi Barolo Badarina DOCG kr. 595,-

Vinen lagres i 2 år på små træfade. Dernæst tappes vinen på flaske og lagrer endnu 8-10 måneder inden frigivelse. Smagen er intens, robust og elegant, stor Barolo med utrolig rig og kompleks duft og en lang smag. I glasset er vinen meget aromatisk med noter af roser og lakrids.

Dessertvine

DanmarkSkærsøgaard Æbleau (Æbler)Glas 5 cl. / 50 cl.: 40 kr. / 360 kr.

Dette er en ualmindelig lækker hedvin fremstillet på Danske æbler. Den har en liflig duft af modne æbler og kvæde og en meget lang og sommerlig æblesmag. Den har en dejlig sødme. Prøv den til ostebordet og især til blåskimmelost – eller til en sød dessert.

”Frederiksdal Reserve (Kirsebær) Glas 5 cl. / 50 cl.: 50,- kr. / 450,- kr

Den perfekte vin til chokolade, marinerede bær, ka-ger med creme, risalamande – eller som ypperlig ba-sis i drinks. Vinen er lagret på små 225 liters træfade i op til 30 måneder. Den lange fadlagring har tilføjet en flot vinøsitet med noter af kaffe og chokolade.Desuden er Reserve’en forstærket med vores egen kirsebær destillat, der tilfører vinen diskrete aromaer af vilde kirsebær og skovhindbær.

Havnekontor Flakfortet & Kiosk
Havnekontoret: 32 96 08 00, tast 3
havnekontor@flakfortet.com
Ansvarlig for lystsejlere, kiosk & overnatning.

Restaurant Flakfortet
Restaurant Flakfortet: 32 96 08 00, tast 1
restaurant@flakfortet.com
Ansvarlig for pakkesalg, mad & konference.

Pakker & Sejlads:
Spar Shipping: 33 33 93 55
nyhavn@sparshipping.dk
Ansvarlig for pakkesalg, rundvisning,
spøgelsesjagt & sejlads.

Aktiviteter & Events:
Outdoor Explore: 72 170 280
aktiviteter@flakfortet.dk
Ansvarlig for pakkesalg, ø-dyst, skattejagt & teambuilding.

 

Pakkeløsninger 2019:
Bemærk! Opdateres primo februar